#
200 g rå marcipan
150 g smør
1 æg
175 g sukker
150 g hvedemel
1 tsk bagepulver
Fromage:
2 æggeblommer
75 g sukker
3 blade husblas
Reven skal af 1 appelsin
½ dl appelsinsaft
2 ½ dl piskefløde
Pynt:
300 g friske jordbær
*
Rør marcipan og smør sammen. Rør ægget i sammen med sukker.
Bland hvedemel og bagepulver og rør det i.
Bred dejen ud på en bradepande, ca 22x34 cm.
Bag bunden lysebrun ved 180 °C i ca 40 min. Køl den af.
Fromage:
Æggeblommer og sukker røres godt og appelsinsaft og –skal tilsættes.
Udblød husblasen i koldt vand i 3-4 min.
Vrid vandet af og smelt den ved at overhølde den med en smule spilkogende vand, mens der røres.
Rør husblasen i æggemassen.
Pisk fløden stiv og vend den forsigtigt i æggemassen.
Bred fromagen ud over den kolde marcipanbund og pynt med friske jordbær.