2 gulerødder
200 g rødkål
2 forårsløg
Dressing:
1 tsk soya
1 tsk honning
1 tsk finthakket ingefær
1 tsk hvidløg
1 tsk vineddike
1 spsk sesamolie
1 spsk olivenolie.
1 bundt frisk koriander
2 entrecotes
lidt olivenolie
salt
peber
Først laves coleslaw.
Riv 2 gulerødder groft ned i en skå, lad 200 g snittet rødkål og 2 snittede forårsløg følge efter.
Bland en dressing. Først med en teskefuld af hver af disse: soya, honning, finthakket ingefær, hvidløg og vineddike, så med en spiseskefuld sesamolie og olivenolie.
Bland den i grønsagerne sammen med et bundt frisk koriander.
Steg eller grill 2 entrecotes på en god varm pande i lidt olivenolie.
De skal have et par minutter på hver side. Krydr til sidst med salt og peber.
Servér salaten til kødet sammen med godt, groft brød.