Logo

Spækket karpe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

En stor karpe befris for skindet, renses godt og spækkes ganske tæt og
fint, den lægges på en pande og overhældes med smeltet smør og panden
stilles i ovnen.
Så snart spækket begynder at antage farve, hældes ¼ liter tyk fløde
over fisken og hermed dryppes den flittigt under stegningen, der varer ¾
time.
Smør og hvedemel brunes sammen, heri blandes lidt fløde og når det er kogt
sammen, blandes det med fløden på panden, hvori karpen blev stegt.
Fisken serveres garneret med butterdejssnitter.
Saucen ophældes i sauceskål eller hældes over fisken.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.338 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her