Logo

Aubergine/pasta-salat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 store auberginer
1 dl olivenolie
½ citron
300 g tørret pasta, fx. pasta penne
2 spsk smør
1 dl balsamico-eddike eller rødvins-eddike
1 bdt Kørvel

Tænd først ovnen på 200º.
Skyl så auberginerne og skær stilke n fra.
Læg den ene aubergine og kun den ene i et ovnfast fad og sæt den i ovnen i ca. 45 min. til auberginen er helt mør.
Tag den så ud, halver den og skrab frugtkødet ud.
Blend frugtkødet med olivenolie og smag til med citronsaft, salt og peber.

Kog pastaen al dente, dvs. at den ikke koges helt blød men kun så meget at der er bid i den endnu(se kogetid på embalagen)
Hæld straks auberginedressingen over den frisk kogte pasta.

Den anden aubergine skal ikke skrælles.
Den skæres ud i tern på 1x1 cm. og steges i smør på en pande i ca. 3 min. ved god varme.
Tilsæt balsamico-eddike og lad eddiken koge helt ind.
Hæld aubergine-ternene med den indkogte balcamico-eddike over pastaen.
Kom kørvelblade i, vend det hele forsigtigt sammen og smag pastasalaten til med salt og peber

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.938 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her