Logo

Firespecier

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g hvedemel
200 g smør eller margarine
200 g sukker
75 g søde mandler

Melet sigtes, æltes med det kolde fedtstof og blandes med sukker, samt de skoldede, smuttede og hakkede mandler.
Dejen trilles i runde stænger på 4 cm.’s tykkelse.
Skæres efter afkøling i tynde skiver.
Lægges på en smurt plade og bages lysebrune.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.859 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her