Logo

Nemme små ostepier

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
100 g hvedemel
100 g smør
2 spsk koldt vand

Fyld:
100-125 g revet mild ost
3 æg
2 dl mælk
peber

Dejen er meget nem:
Du hakker 100 g hvedemel med 100 g smør og ælter dette sammen med 2 spsk koldt vand.
Dejen trilles til kugler, der trykkes ud i smurte aluforme eller små postejforme, og disse stilles koldt i 20 min. eller gerne til dagen efter.
Fyld:
100-125 g revet mild ost, 3 æg, 2 dl mælk, peber.
Fyldet piskes sammen og fordeles i de små ubagte forme.
Bages på underste rille i ovnen ved 225° i 20 min.
Hjælpes fra formene, når de er lidt afsvalede, og kan evt. fryses og bare lunes i ovnen inden serveringen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.798 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her