Logo

Stegt rød knurhane, varm mayonnaise og waldorfsalat.

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 store røde knurhaner eller 4 store fileter med skind.
Olie
 
Mayonnaise:
30 g æggeblomme.
10 g æggehvide.
50 g hele æg.
125 g solsik­keolie.
3 g Dijonsennep.
3 g sherryvinaigre.
Salt
 
Salat:
10 valnødder.
2 stængler bladselleri.
2 æbler i tern (fx Summer Red).
16 vindruer.
Citronsaft.
Sukker
 
Fileter knurhanerne, men bevar skindet, og stil på køl.
 
Mayonnaise: Kør alle ingredienser til en lind masse, fyld på en chiffon­flaske med 2 gospatroner og sæt den i et vandbad ved 60ºC.
 
Salat: Skræl bladselleriene og skær i tynde strimler.
Halver vindruerne.
Mariner æbleternene i lidt citronsaft og sukker og blancher valnødder­ne kort.
 
Steg knurhanefileterne i olie på skindsiden i co. 3 minutter og steg 1 minut på kødsiden.
 
Anret salaten på tallerkenen, sprøjt den varme mayonnaise ved siden af og læg den stegte knurhanefilet på.
 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.553 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her