Logo

Stegt perlehøne med coleslaw

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 perlehønebryster
2 spsk mayonnaise
1 drys spidskommen
saft fra ½ citron
½ spidskål
1 gulerod
½ selleri
frisk estragon
salt og peber

Brun perlehønebrysterne med skindsiden nedad.
Når de er gyldne vendes de og steges færdige.
Krydr med salt og peber.

Rør mayonnaise med spidskommen og citronsaft.

Snit spidskålen, gulerod og selleri fint.

Rør det sammen med mayonnaise og lidt estragon.

Server til de stegte bryster.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.284 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her