Logo

Hummerhaler med avocado

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 hårdkogte æg
400 g hummerhaler
8 blade husblas
5 dl grønsagsbouillon  
Pynt: frisk dild

Creme:
2 avocadoer
1 stk skalotteløg
2 fed hvidløg
3 spsk citronsaft
1 dl cremefraiche 18%
salt og peber 
 
Skær æggene i skiver. Læg husblasen i blød i rigeligt koldt vand i 10 minutter.
Rør bouillonterninger ud i 5 dl kogende vand så den bliver godt stærk.
Vrid vandet fra husblasen og smelt den i den varme bouillon.
Hæld derefter lidt af denne op i 6 kopper med en skive æg i bunden.
Fordel nu hummerhalerne i kopperne og dæk dem med resten af bouillonen.
Stil dem i køleskabet til de er stivnede.
Creme:
Blend eller mos frugtkøddet fra avocadoerne med de andre ingredienser til cremen og fordel det på små tallerkener med hummerhale-geleén ovenpå.

Pynt med dild.


Tips: Du kan nemmest løsne det fra koppen ved at dyppe den i varmt vand et øjeblik.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.383 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her