Logo

Strasbourger småkager

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Strasbourger småkager

 

# Ingredienser til ca 35 strassburger småkager:

150 g smør
¾ dl flormelis
1 spsk vaniljesukker
2 dl hvedemel
1 dl kartoffelmel
*

 

Sådan bager du strassburger småkager:
Tænd ovnen på 200 °C (varmluft 180 °C).

Pisk smør, flormelis og vaniljesukker luftigt med et piskeris eller i en foodprocessor.

Bland hvedemel og kartoffelmel, og kom det i lidt ad gangen.

Dejen skal være luftig og smidig.

Sæt kagerne på en bageplade med bagepapir.

Bør henstå på den kolde plade i 10 minutter på et køligt sted, inden de bages.

Bages 8-10 min (måske lidt længere), til de er lysebrune i kanten, ved 200 °C (varmluft 180 °C).

 


 


Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 3.130 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her