Logo

Grillspid med lam

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

500 g lammekød
1 aubergine
2 tomater
8 skalotteløg
3 spsk olivenolie
2 fed hvidløg
1 tsk rosmarin
salt
peber
4 bagekartofler

Dressing:
100 g flødeost naturel
2 spsk cremefraiche 18%
1 fed hvidløg
1 bundt forårsløg

Rids kartoflerne, dryp lidt olie over og drys med salt. Pak kartoflerne ind i alufolie og bag dem i ovnen ved 200ºC i ca. 45 min. Imens tilberedes grillspiddene og dressingen.

Dressing:
Rør flødeost med cremefraiche. Tilsæt presset hvidløg og forårsløg skåret i skiver. Smag til med salt og peber.

Grillspid:
Skær auberginen i kvarte skiver. Drys med salt og lad dem trække i ca. 20 min. Skyl saltet af og tør auberginerne godt. Skær tomaterne i både og kødet i tern. Pil løgene. Rør en marinade af olie, presset hvidløg og rosmarin. Vend aubergine, tomater, kød og løg i marinaden. Sæt skiftevis aubergine, tomater, kød og løg på grillspid. Drys med salt og peber og grillsteg spiddene ca. 5 min. på hver side.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.669 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her