Logo

Salat af varm gedeost og linser

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

God varm vinterforret med puy-linser.

50 g grofthakkede valnødder
1 spsk olivenolie
1 lille finthakket rødløg
1 fed hakket hvidløg
230 g puy-linser
1 laurbærblad
Hakket timian
2,5 dl kogende vand
Havsalt
Sennepspulver
Hvidløg
2 spsk balsamico-eddike
3 spsk jomfruolivenolie
2 spsk valnøddeolie
Rucola salat
Gedeost (gerne Crottin)

Rist valnødderne i olivenolien og læg dem på en tallerken.
Sautér rødløg sammen med hvidløget.
Tilsæt puy-linserne sammen med laurbærbladet og timian og det kogende vand, og lad det simre i 30 – 40 min.
Lav en pasta af passende mængde af havsalt, sennepspulver og hvidløg.
Hæld balsamico-eddike, jomfruolivenolie og valnøddeolie ned i pastaen og bland det godt.
Når linserne er møre, saltes de og kommes varme ned i pastaen. Rucola salat og gedeost kommes over og til sidst tilsættes valnødderne.


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (10 stemmer)
Siden er blevet set 2.499 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her