Logo

Kokosfrugtbrud

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Om vinteren er det svært at skaffe ordentlig frisk frugt. Så må man i gang med de tørrede og syltede. Frugten i denne opskrift kan varieres, for eksempel med abrikos og ingefær eller kirsebær og rosiner. Man kan skære kagen ud i store stykker, så den passer til eftermiddagskaffen. Skærer man den småt er den velegnet til petit fours.

125 g chokolade
90 g smeltet smør
2 letpiskede æg
185 g sukker
185 g kokosmel
4 spsk hakket, tørret eller syltet frugt eller bær

Chokoladen smeltes og hældes i en lille bradepande, der er foret glat med alufolie. Formen afkøles til chokoladen er stivnet.
De øvrige ingredienser røres sammen og fordeles på chokoladebunden. Bages ved 180º i ca. 25 minutter. Kagen afkøles, alufolieen trækkes af og kagen skæres i små firkanter.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 1.587 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her