Logo

Marinerede lammeschnitzler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 store lammeschnitzler
olie til stegning

marinade:
4 spsk citronsaft
2 spsk limesaft
2 fed knust hvidløg
½ tsk basilikum
peber

Marinaden piskes sammen og hældes over lammeschnitzlerne.
De trækker i marinaden ca. 2 timer.

Lammeschnitzlerne tørres og steges 3-4 minutter på hver side ved jævn varme.
De drysses med salt.

Server evt. med grønsager i strimler (pastinak, gulerødder, porrer, savoykål/kinakål, selleri/blegselleri, løg/rødløg, persille) stegt et par minutter på varm pande og drysset med persille.

Tips:der kan også bruges steak til denne ret.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (7 stemmer)
Siden er blevet set 328 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her