Logo

Sultanens Høne

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 høne eller stor kylling
karry
salt
smør til stegning
kinesisk soya
1 dåse ananasmos
150 g valnødder
Ris
 
Rens kylling eller høne godt både ud- og indvendig. Ananasmos og groft
hakkede valnødder blandes.
Fyld blandingen i kylling eller høne og luk med en kødpind.
Brun smørret i en stegegryde, brænd karryen af i dette og brun kødet.
Når kødet er godt brunet i karryen, smeltes lidt smør med soya og karry
og kylling eller høne smøres med dette og sættes i ovnen på 200ºC.
Hvert kvarter smøres kødet med soyablandingen og efter 1 time er den
færdig.
Skyen der ligger i panden samt ananasmosen bruges som sauce.
Severes med kogte ris.
 
Tips: Denne opskrift kan ikke gå galt, så den er ideel hvis svigermor skal
til middag for første gang.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 1.627 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her