Logo

Creme caramel

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

4 dl kaffefløde
4 æg
1 spsk sukker
reven skal af 1 citron

Glasur:
2 dl sukker
1 dl vand

Pynt med hakkede mandler eller vaniljesukker.
Server med flødeskum eller vaniljeis

Til karamelglasuren kommes sukker og vand i en stegepande.
Rør rundt til sukkeret smelter.
Lad det koge til sukkeret er blevet lysebrunt.

Hæld den varme karamelglasur i en ovnfast form og drej formen, så bund og kanter bliver dækket med glasur.

Giv fløden et opkog og lad den derefter afkøle
Pisk æg, sukker og citronskal sammen og hæld det i fløden under kraftig omrøring.
Hæld massen i den glaserede form. Glasuren skal være stiv inden.

Sæt cremen i vandbad og bag den i ovnen ved 175ºC ca 45 minufter.
Lad cremen køle af og vend den forsigtigt ud på et serveringsfad. Resten at glasuren hældes rundt om den.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 2.282 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her