Logo

Estragonsauce

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 dl lammesuppe
25 g margarine
5 spsk hvedemel
ca. 4 spsk hakket frisk estragon el. 1 spsk tørret
2 æggeblommer
1 spsk lys vineddike
salt og friskkværnet peber
 
Smelt margarinen og rør melet i
Tilsæt suppen lidt efter lidt og pisk saucen godt igennem.
Tilsæt estragon, salt, peber og vineddike, lad saucen koge et par min. og
smag den til
Rør æggeblommerne med lidt salt
Pisk lidt varm sauce i æggemassen og hæld det hele tilbage i gryden under
piskning. saucen skal nu varmes igennem, men må ikke koge

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.482 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvad synes du om de nye skruelåg der skal sidde fast?
Effektiv reklame - klik her