Tunfisk fra dåse havner næsten altid i en salat. Prøv noget
nyt, fyld solmodne peberfrugter med dette saftige fyld • Tunfisk i vand er
meget sundere end tunfisk i olie.
Forberedelse i 30 min. Tilberedning 40-45 min. 4 Portioner
# Råvarer til Tunfyldte peberfrugter
4 røde peberfrugter
½ daggammelt hvidt brød
2 dåser tunfisk i vand a 195 g
1 løg
1 fed hvidløg
1 bundt persille
1 æg
salt og peber
¼ tsk cayennepeber
2 spsk friskpresset citronsaft
2 spsk rasp
1 spsk olie
1 spsk smør eller margarine
4 spsk bouillon
1 spsk tomatpuré
smør til fadet
* Fremgangsmåde:
1 Halver peberfrugterne på langs. Lad stilken sidde på.
Fjern kernerne.
Udblød brødet i lunkent vand. Lad tunfisken dryppe af.
2 Kram vandet ud af brødet og bland med tunfisken.
Pil og hak løg og hvidløg fint.
Hak persillen fint og bland halvdelen med løg, hvidløg, æg,
salt, peber, cayennepeber og citronsaft.
Bland massen med tunfisk og brød.
Sæt ovnen på 200 °C.
3 Drys peberfrugterne indvendig med salt og peber.
Fyld dem med tunfiskefyldet.
Bland resten af persillen, rasp, olie og smør som det
beskrives under Tips & råd.
4 Smør et ovnfast fad med fedt- stof og læg peberfrugterne
i. Bland bouillon med tomatpure og dryp over peberfrugterne. Dæk med
aluminiumsfolie og stil ind i ovnen i 30 min. Fjern aluminiumsfolien og skru op
til 250°. Bag peberfrugterne yderligere 10-15 min.
Tips & råd
Findel brød og tunfisk omhyggeligt så fyldet bindes godt
sammen.
Anvend en gaffel og del begge ingredienserne i små bidder.
Bland resten af persillen, rasp, olie og smør. Smuldr
blandingen som et låg over hver peberfrugt.
PR. PORTION: Energi: Kcal 306 = kJ 1285
Kulhydrat 23 g Protein 31 g Fedt 10 g (29%) Fibre 4 g