Logo

Kirsebær med flødeskum, chokolade og sprødt rugbrød

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Kirsebær med flødeskum, chokolade og sprødt rugbrød

 

- en dejlig dessert med danske kirsebær, der er i sæson netop i august/september. Ellers brug importerede kirsebær (godt skyllede).

4 personer. Arbejdstid: 30 min. Stegetid: ca. 5 min.

#

400 g friske kirsebær

2 skiver rugbrød

2 spsk brun farin

15 g smør

2 spsk pistacienøddekerner

1½ dl piskefløde

75 g mørk chokolade

*

Skyl kirsebærrene, og udsten dem. ( en olivenudstener/tang er god)

Smuldr rugbrødet, og bland det med farin.

Rist det sprødt i gyldent smør på en pande.

Bland med hakkede pistacienødder.

Pisk fløden til skum, og hak chokoladen.

Bland kirsebærrene med flødeskum, og drys med sprødt rugbrød og chokolade.

 

Kirsebær med flødeskum, chokolade og sprødt rugbrød

 

Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.307 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her