Logo

Kirsebær med mandellåg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1000 g modne kirsebær
5-6 spsk sukker

Mandellåg:
100 g mandler
2 æg
1 æggeblomme
100 g smør
150 g sukker

Tag stenene ud af kirsebærrene og kom bærrene i et smurt ovnfast fad. Drys dem med sukker. Finhak eller mal mandlerne. Smelt smørret og rør det sammen med sukkeret. Rør æggeblommerne i. Pisk æggehviderne stive og fold dem i. Fordel mandeldejen over kirsebærrene og sæt fadet i ovnen ved 160º i 45-50 min. Kan serveres med flødeskum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.762 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Hvad sker der med Grønland?
Effektiv reklame - klik her