Logo

Røget mørbrad med røræg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

1 røget mørbrad

Røræg:
6 æg
4 spsk fløde
2 spsk smør
salt
peber
klippet purløg

Pisk æggene sammen med fløde. Smelt smørret på panden eller i en gryde.

Kom æggemassen på og lad den stivne ved jævn varme, mens æggemassen skubbes sammen. Krydr med salt og peber.

Anret den lune røræg ved siden af den røgede mørbrad i skiver . drys med purløg.
Server rugbrød til.

Tips: Mørbraden kan erstattes med røget kylling eller røget skinke, hvis man foretrækker det. Rør æggene skal serveres lunkne.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.476 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.
1342025-06-2022 14:06:58 Viggo
Ja, eller ganske almindelige røde Gøl pølser. Det smager himmelskt.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her