2 ½ dl friske dildkviste
2 ½ dl friske basilikumblade
2 ½ dl bredbladet persille
10 madagaskar-peberkorn
2 små fed hvidløg i kvarte
2 dl olivenolie
1 tsk groft salt
4 fennikler i tynde skiver (ca. 550 g)
Croutoner:
5 skiver sandwichbrød unden skorpe i tern (ca. 125 g)
25 g smør i mindre stykker
400 g røget okseinderlår i meget tynde skiver (bresaola)
Fennikelsalat: Kom krydderurterne, peberkorn, hvidløg, olie og salt i en
minihakker/blender og hak ca 1 min til dressingen og fennikel er findelt.
Smag til.
Vend forsigtig dressing og fennikel sammen og lad det trække tildækket
på køkkenbordet i ca 20 min.
Croutoner: Fordel imens brødtern og smør i en lille bradepande.
Rist dem midt i ovnen ca 12 min ved 225ºC, vend brødternene 3-4 gange.
Anret fennikelsalaten på et fad og server den sammen med croutoner til
skiver af røget okseinderlår.