Logo

Sushi-ris af grødris

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Sushi-ris af grødris


Til sushi hører naturligvis risene. Her er en simpel opskrift på sushiris lavet på almindelige grødris tilsat ris eller vineddike. Lav for eksempel nigiri med tun eller maki-ruller med laks


Grødris
Sukker
Salt
Ris- eller vineddike
Vand

*

Køb en gang almindelige grødris fra supermarkedet - de skal være klare (hvis de er grå er de for gamle).
Lad være med at anskaffe de dyre specielle sushi-ris, det er spild af penge.
Beregn en kop (cirka ¾ dl ) pr. person.
Hæld én kop vand i til én kop ris.
Kog risene under låg til vandet er væk og lad dem stå til de er dampet af.
Før risene skal bruges tilsætter du 2 spsk sukker, lidt salt og og ⅓ ølglas sushieddike (vineddike eller anden hvid eddike kan også bruges).





Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 4,2 (21 stemmer)
Siden er blevet set 40.838 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her