Logo

Mormors Vesterhavs fiskefrikadeller

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Mormors Vesterhavs fiskefrikadeller


# Ingredienser

500 g lyssejfilet eller torskefilet.
1 spsk hvedemel - kan variere lidt efter hvor "vandet" fisken er.
1 strøgen spsk kartoffelmel
1 løg
1 æg
salt og peber
mælk eller endnu bedre fløde.
lidt danskvand
svinefedt og margarine til stegning 


* Tilberedning 
Hak fisken i en kødhakker med de øvrige ingredienser (dog ikke svinefedt og margarine, da det er til stegning). 

Sæt farsen i køleskab i ca 30 min.

Form fiskefrikadeller med to skeer.

Smelt ½ svinefedt og ½ margarine på en pande.
Der skal være så meget fedtstof at frikadellerne ca har fedt op til midten.
Så spar ikke på fedtet.
Steg dellerne ved vekslende varme til de er flotte og gyldne.
 

Her får du super fiskefrikadeller med sprød skorpe.



Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (9 stemmer)
Siden er blevet set 2.564 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her