Logo

Broccoli med bacon, kapers, peberfrugt og rosiner

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne ret med broccoli og bacon er let at lave og smager lækkert. Prøv den som tilbehør til kødretter eller for sig selv.

100 g bacon
1 kg broccoli
1 stk rød peberfrugt
2 dl piskefløde 38%
1 dl rosin
1 spsk kapers
2 fed hvidløg
1 stk laurbærblad
1 spsk citronsaft
½ bdt frisk purløg

*


A. Skær bacon i mindre stykker.

Steg dem i en gryde, til de er brunet og sprøde.

B. Tilsæt broccoli skåret i buketter og steg videre, til de er brunede, ca. 5 min.

C. Tilsæt peberfrugt i tern, fløde, rosiner, kapers, presset hvidløg og laurbærblad.

Varm det over middellav varme med låg, til broccolistykkerne er møre, ca. 12 min.

Fjern laurbærbladet.

Tilsæt citronsaft samt salt og peber og smag til.

D. Hæld retten over i et fad, og drys rigelig friskhakket purløg over lige før servering.

 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 3.345 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her