Logo

Kyllingeragout med bønnespirer

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

350 gram kyllingebryst uden skind og ben
100 gram smør
1 tsk roquefortost
2 spsk hvedemel
5 dl hønsebouillon
2 dl kaffefløde
250 gram friske bønnespirer
salt og peber
 
Skær kødet i terninger og rist det gyldent i smørret.
Kom osten i og drys melet over.
Bland godt rundt, hæld bouillon over og bring det i kog under omrøring.
Læg låg på og lad det koge svagt i 25 minutter.
Skyl bønnespirerne, bland dem i og lad dem dampe med under låg i 3-4 min.
Hæld fløde over, bland godt og lad det koge nogle minutter.
Smag til med salt og peber og server retten med nykogte løse ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.582 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Grundlov og dk-flag
Hvad er de vigtigste opgaver for Danmarks politikere?
Effektiv reklame - klik her