Logo

Vildsvinepølser med svampesalsa

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

8 pølser af vildsvinekød
 
Salsa
450 g karl johan svampe
1 løg skåret i 1 ½ cm. tykke skiver
olie til pensling
6 blommetomater, flåede, befriet for kerner og hakkede
2 spsk hakket frisk merian
1 spsk balsamiocoeddike
2 spsk ekstra jomfruolivenolie
salt, friskkværnet peber
Tilbehør: Polenta
 
Begynd med salsaen.
Pensl svampene og løgskiverne overalt med olie.
Grill dem direkte over middel varme i 10-12 minutter, til de er møre og
netop har fået farve.
Vend dem en gang under stegningen.
Lad svampe og løg køle af.
Hak svampe og løg groft og kom det i en skål.
Kom hakket tomat og merian i og vend det godt sammen.
Tilsæt eddike, olivenolie og rigeligt salt og peber og vend det igen.
Sæt svampeblandingen til side, til den skal bruges, men ikke i
køleskabet, da det svækker smagen.
Pensl pølserne let med olie og grill dem over indirekte middel varme i
15-20 minutter.
Vend dem en gang under stegningen.
Server med en skefuld salsa og grillstegte svampe og blød polenta til.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.463 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her