500 g magert fiskekød
Saft af 1 citron
1 løg
1 laurbærblad
2 ½ dl tør hvidvin
Salt og peber
250 g tomater
½ bundt forårsløg
125 g champignoner
1 bundt estragon
3 spsk estragoneddike
2 tsk dijonsennep
4 spsk olie
Fiskekødet udbenes og dryppes med citronsaft og skæres i strimler. Laurbærbladet stikkes i.
Vin koger op med løg og 1 tsk salt.
Heri dampes fistestrimlerne ved svag varme i 3-5 minutter.
Fisken tages op og stilles til afkøling.
Tomaterne flåes og deles i kvarte og befries for kerner.
Forårsløg skæres i tynde ringe.
Champignon skæres i tynde skiver.
estragon skylles og bladene klippes over på langs.
I en skål røres eddike med sennep og olie tilsættes lidt ad gangen og til sidst blandes esdragonblade, salt og peber i.
Fiskestrimlerne blandes let med de øvrige ingredienser.
Saucen hældes over salaten.