Fisk:
350 g havkat i tern
350 g skalrejer
2 modne papayafrugter
2 fintsnittede icebergsalat
3 dl kogte ris
Marinade:
3 lime
½ spsk hakket estragon
1 dl olivenolie
Salt og peber
1 spsk ahornsirup
Dressing:
2 dl cremefraiche 38%
2 dl cremefraiche 18%
2 spsk finthakket løg
1 spsk fransk sennep
1 spsk hakket dild
2 spsk vineddike
3 spsk tør sherry
Salt og peber
Damp fisken i ovnen ved 180°C med salt ca. 3 minutter og lad det køle af. Pil rejerne. Skær papaya i små tern.
Bland fisk og papaya.
Bland ingredienserne til marinaden og smag den til med ahornsirup.
Hæld passende mængde marinade ud over fisk og frugt.
Lad det trække ca. 1 time.
Rør dressingen sammen.
Anret fiskesalaten og pynt med tynde limeskiver og rejer.