Dej:
1 ¼ dl hvedemel (75 g)
1 dl majsmel (50 g)
1 knsp salt
3 dl vand
15 g margarine til bagning
Fyld:
4 skive bacon
150 g hakket oksekød
1 dl strimlet kinakål
1 tomat
50 g mellemlagret ost
Sauce:
1 spsk hakket løg
10 g margarine
½ spsk hvedemel
½ dåse flåede tomater (200 g)
1 tsk sød chili
hvidløgspulver
tabascosauce
Pandekager: Hvedemel, majsmel, salt og vand røres sammen.
Dejen hviler i en halv time inden bagningen.
Bages på panden i ganske lidt margarine.
Der beregnes ca. ⅔ dl dej pr. pandekage.
Bagetid: 2-3 minutter på hver side.
Fyld: Baconen skæres i terninger og svitses i en gryde.
Kødet tilsættes og svitses med, til det har skiftet farve.
Kinakålen tilsættes.
Tomat og ost skæres i terninger og kommes i gryden.
Fyldet varmes igennem.
Sauce:
Løget skæres i terninger og svitses i margarinen.
Melet drysses over.
Tomater med væde tilsættes.
Saucen varmes igennem og smages til med krydderierne.
Pandekagerne rulles om fyldet, og serveres med den varme sauce.