500 g jorDskokker
2 mellemstore løg
2 store kartofler
½ lille selleri
2 gulerødder
50 g margarine
1 ½ l. bouillonsuppe
Purløg
Salt
Peber
Tilbehør:
Brød efter eget ønske
Pynt:
Fintklippet purløg
Jordskokkerne skrælles og skæres i skiver - ligeledes kartoflerne. Løgene skæres i tynde skiver. Selleri skrælles og skæres i skiver - ligeledes gulerødderne.
Alle grønsagerne svitses i margarine. Når de er svagt gyldne, tilsættes salt, peber og bouillonsuppen.
Læg låg over gryden og lad alt snurre tilgrønsagerne er gennemmøre.
Tag grønsagerne op og purer dem, inden de kommes tilbage i suppen.
Tilbehør:
Server brødet til den færdige suppe.
Pynt:
Ved serveringen gives et drys af purløg i hver tallerken suppe.