Logo

Jordskokkesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder


#
125 g jordskokker
4 dl lys hønsebouillon
1 dl piskefløde
3 spsk citronsaft
2 kviste bredbladet persille
5 dl oliven- eller vindruekerneolie
*
Varm olien op i en gryde.

Skrub to jordskokker og skær dem i papirstynde skiver.

Fritér dem i olien til de er gyldne, tag dem op og læg dem på fedtsugende papir og drys med groft salt.
Skræl resten af jordskokkerne og del dem i mindre stykker.

Kog jordskokkerne i hønsebouillonen til de er helt møre.

Kom jordskokkeme og hønsebouillonen i blenderen og blend.

Smag suppen til med piskefløde, citronsaft, salt og peber.
Lun suppen i en gryde - uden at den koger.

Pluk persillebladene fra kvisten og hak dem fint.
Anret jordskokkesuppen med jordskokkechips og den hakkede persille.





Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 2.448 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her