Logo

Marcipan-pæretærte

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
150 g hvedemel
75 g smør
½ tsk salt
1 tsk sukker
¾ dl cremefraiche
Fyld:
3-4 skrællede pærer i både
200 g revet marcipan
2 æg
30 g hvedemel
40 g sukker
2 dl kaffefløde

Dejen æltes sammen og stilles i køleskabet ca. ½ time.
Rulles ud og kommes i en smurt tærteform.
Forbages ved 180°C i 10-15 min. Afkøles lidt.
Æg, hvedemel, sukker og fløde piskes sammen, marcipanen vendes i.
Pæreskiverne lægges i den forbagte bund.
Æggeblandingen hældes hen over.
Bages ved 180°C 30-35 min. til tærten er gylden.
Serveres lun med flødeskum.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.946 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Tilmeld nyhedsmail her

Nyeste kommentarer

Afstemning
Hvem vil du helst have som ny statsminister?
Effektiv reklame - klik her