Logo

Nem og fantastisk god fiskesuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Denne fiskesuppe er utrolig nem at tilberede og smager fantastisk.
ca. 10 skalotteløg
2 dåser hakkede tomater
ca. 3 dl hvidvin (mere skader ikke)
3-4 tern fiskebouillon-terninger
2 tomatdåser vand
tørret eller frisk timian
5-600 gram fiskestykker (alle former for torskefisk samt laks kan bruges gerne blandet)
250 g rejer eller hummerhaler
3 dl madlavningsfløde
frisk dild
salt og peber
 
Løg svitses i margarine eller olie.
Hakkede tomater, vin, bouillon-tern, vand og timian tilsættes og det hele koges op.
Fisk tilsættes og småkoges i 10 min.
Nu må det ikke koge mere!!!
Tilsæt rejer eller hummerhaler, fløde og dild og varm igennem.
Smages til med salt og peber.
Server med flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.634 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her