Logo

Stegt spidskål med fennikelmarinade og æbler

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Stegt spidskål med fennikelmarinade og æbler

 

Stegt spidskål er hurtigt at lave og smager fantastisk. Den her opskrift er med fennikelmarinade og æbler og det passer perfekt til aftensmad.

Forret/tilbehør til 4 personer

#

1 stor spidskål

1 spsk fennikelfrø

½ spsk karry

1 fennikel

2 sprøde æbler

1 fed hvidløg

2-3 spsk citronsaft

1 dl vindruekerneolie

*

Start med at dele spidskålen i 4 lige store dele.

Rist karry og fennikelfrø af på en tør pande, og riv hvidløget fint på et rivejern.

Bland hvidløg, citronsaft og krydderier med olien, og smag det til med lidt salt.

Snit fennikel og æbler i helt tynde skiver, gerne på en mandolin.

 

Steg spidskålen på en pande i en smule olie, til den har taget masser af farve.

 

Bland æbler og fennikel til en råkost, og anret med marinaden hen over.

 


 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (2 stemmer)
Siden er blevet set 1.740 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her