Flødedressingen, som
mange kalder for mormordressing, er også god til fintsnittet spidskål eller
friskkogte nye kartofler. Tilsæt evt. fintsnittet purløg og en smule
dijonsennep.
Arbejdstid: 15 min.
2-3 personer
#
1 hovedsalat
1 dl piskefløde
1 knsp sukker
2 spsk citronsaft
½ tsk lys eddike
salt og peber
*
1. Del salathovedet
i blade og skyl dem grundigt i en skål koldt vand.
Slyng dem tørre og
del store blade i lidt mindre stykker.
2. Rør piskefløde
med sukker, citronsaft og evt. et par dråber lys eddike.
Smag til med salt og
peber og vend dressingen i salaten umiddelbart før servering.
Tips: Udvid evt.
salaten med friskbælgede grønne ærter og/eller fintsnittede radiser.
Kilde: Hjemmets bedste MAD og Sandra Leigh Draznin