Logo

Portvinssauce 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

(til 4 personer)

2 dl portvin,
2 skalotteløg,
½ frisk rød chili,
2 dl friskpresset appelsinsaft,
100 g smør,
gerne stegesky fra retten

Skalotteløg hakkes fint og sauteres af på en pande i lidt olie.
Portvin til­sættes, og det koges ned til 1 dl
Chili samt appelsinsaften tilsættes, og saucen koges op og smages til med salt og peber samt evt. lidt honning.
Den tages af varmen og piskes tyk med smørret.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 2.065 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her