#
Ingredienser
¾ kop oksekødssuppe eller bouillon
1½ spsk sirup
1 æg
2 spsk grønsagsolie
½ kop revet gulerod
1 kop hvedemel
1 kop rugmel
2 spsk ølgær
¼ kop hvedeklid
⅓ kop majsmel
¼ kop cornflakes
3 spiseskefulde mælkepulver
salt
kanel
¼ teskefuld muskatnød
1 ¼ teskefuld gær
* Tilberedning
Alle ingredienserne tilsættes og dejen æltes.
Massen skal blive til en fast, rund kugle.
Tilsæt hvedemel eller væske efter behov.
Rul dejen ud på bordet og drys lidt hvedemel eller majsmel over.
Dejen skal være omkring ½ cm tyk. Skær guffer ud.
Bliv ved med at rulle dejen til det hele er brugt.
Placer gufferne på en bageplade med bagepapir.
Bag gufferne i en forvarmet ovn på 250°C i omkring 40-60 minutter.
Tag ud af ovnen og lad gufferne køle af i 2-4 timer.
Opbevares i en lufttæt beholder.
Hunde elsker gulerødder, så mon ikke denne opskrift vil skabe glæde