Logo

Laks med parmaskinke

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

6 store laksefileter
1 dusk frisk citrontimian (eller almindelig timian)
salt
olivenolie
peber
12-18 tynde skiver parmaskinke

Skyl citrontimianen, skær stilkene af og knus bladene i en morter med salt, til det bliver puré.
Tilsæt olivenolie. Hæld krydderolien ud over laksefileterne og gnid den forsigtigt ind i fisken. Drys en lille smule peber på. Pak fileterne ind i parmskinke, to-tre skiver til hver filet. Til sidst hældes lidt olivenolie over fileterne, så de bliver sprøde. Fisken skal ind i en 230-240 º varm ovn og stege i 5-10 minutter afhængig af fileternes tykkelse.
Retten kan laves dagen i forvejen og tages direkte fra køleskabet ind i ovnen.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (1 stemmer)
Siden er blevet set 1.776 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her