Brug kun en gryde. Heri koger vi både pastaen og blander retten sammen. Vi sparer på opvasken og spiser fra fine store ølglas (engangsglas). I stedet for hamburgerryg kan du vende kogt eller grillet kylling med pastaen.
Til 4 personer
300 g pasta
400 g hamburgerryg
3 spsk olivenolie
2 spsk tomatkoncentrat
2 spsk friskrevet parmesanost
1 fed revet hvidløg
1 bakke cherry-tomater
salt og peber
frisk basilikum
Kog pastaen efter anvisning.
Afdryp og skyl i koldt vand, lad blive i sigten.
Hæld olie, tomatkoncentrat parmesanost og hvidløg i gryden, og vend rundt.
Vend nu pasta ned i gryden.
Skær tomaterne lige over, vend med pastaen.
Skær kødet i tern, og vend i.
Drys snittet basilikum over, og vend rundt.
Server med godt brød.
Energi pr. pers; 3356 kilojoule (800 kcal) Energifordeling; Protein 18%- 35g. Kulhydrat53%-105 go Fedt 29% - 26g.