Logo

Pastasalat med tomatpesto og hamburgerryg

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Brug kun en gryde. Heri koger vi både pastaen og blander retten sammen. Vi sparer på opvasken og spiser fra fine store ølglas (engangsglas). I stedet for hamburgerryg kan du vende kogt eller grillet kylling med pastaen.
Til 4 personer

300 g pasta
400 g hamburgerryg
3 spsk olivenolie
2 spsk tomatkoncentrat
2 spsk friskrevet parmesanost
1 fed revet hvidløg
1 bakke cherry-tomater
salt og peber
frisk basilikum

Kog pastaen efter anvisning.
Afdryp og skyl i koldt vand, lad blive i sigten.
Hæld olie, tomatkoncentrat parmesanost og hvidløg i gryden, og vend rundt.
Vend nu pasta ned i gryden.
Skær tomaterne lige over, vend med pastaen.
Skær kødet i tern, og vend i.
Drys snittet basilikum over, og vend rundt.
Server med godt brød.

Energi pr. pers; 3356 kilojoule (800 kcal) Energifordeling; Protein 18%- 35g. Kulhydrat53%-105 go Fedt 29% - 26g.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (6 stemmer)
Siden er blevet set 1.793 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her