Logo

Kanelstænger 2

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g hvedemel
75 g usmuttede, snittede mandler
100 g smør
170 g sukker
1 tsk stødt kanel
2 små æg

Pynt:
100 g mørk overtrækschokolade
evt. kulørt krymmel

Bland hvedemel, mandler, smørret i mindre stykker, sukker og kanel.
Arbejd det godt sammen, inden æggene til slut æltes i.
Dejen skal være smidig og glat.
Lad den hvile køligt i 30 minutter.
Del dejen i 7 klumper og tril dem til tynde pølser, der skæres i hver
10 stykker.
Læg kagerne på en bageplade belagt med bagepapir og bag dem på midterste rille ved 200°C i 6-8 min.
Køl af. Smelt chokoladen over vandbad.
Dyp nu enderne af de kolde kager i chokoladen og læg dem på et stykke bagepapir.
Drys evt. straks med krymmel.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (3 stemmer)
Siden er blevet set 1.513 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her