300 g hvedemel
75 g usmuttede, snittede mandler
100 g smør
170 g sukker
1 tsk stødt kanel
2 små æg (vægtklasse 5)
Pynt:
100 g mørk overtrækschokolade
evt. kulørt krymmel
Bland hvedemel, mandler, smørret i mindre stykker, sukker og kanel.
Arbejd det godt sammen, inden æggene til slut æltes i.
Dejen skal være smidig og glat. Lad den hvile køligt i 30 minutter.
Del dejen i 7 klumper og tril dem til tynde pølser, der skæres i hver 10 stykker.
Læg kagerne på en bageplade belagt med bagepapir og bag dem på midterste rille ved 200ºC i 6-8 min. Køl af.
Smelt chokoladen over vandbad.
Dyp nu enderne af de kolde kager i chokoladen og læg dem på et stykke bagepapir.
Drys evt. straks med krymmel. (måske ser de bedst ud uden!)