Logo

Muslingesuppe 4

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

ca 25 pæne blåmuslinger man selv har samlet ved kysten, et sted med RENT vand. Rens dem for sand og tråd rester, kasser dem der ikke lukker sig ved et let slag mod bordet.
1 ½ dl fløde
100 g smør
knust hvid peber
fintklippet purløg
½ dl tør hvidvin

Hvidvin tilsat den knuste peber koges ind til det halve. Herefter tilsættes fløden og det koger videre i ca 2 minutter. Pisk det kolde smør i lidt efter lidt. De rensede muslinger kommes i og koger med i et par minutter, dem der ikke åbner sig med det samme skal kasseres. drys nu det fintklippede purløg over og server med lune flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (8 stemmer)
Siden er blevet set 1.743 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her