Logo

Lammenyrer med svampe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

2 lammenyrer
½ l kærnemælk
250 g kantareller eller champion
8 skalotteløg
2 røde peberfrugter
3 spsk smør
1 spsk hvedemel
1 dl rødvin
salt
peber
100 g grønne pimentofyldte oliven
1 bundt persille

Fjern hinder og overflødigt fedt fra nyrerne og vask dem godt. Læg dem i en skål, overhæld dem med kærnemælken og lad dem vande ud i 2-3 timer.

Rens svampene og skær dem i ganske tynde skiver . Skalotteløgene pilles og halveres. Peberfrugterne skylles, udkernes og skæres i strimler.

Tag nyrerne op af mælken. Tør dem grundigt og skær dem i tynde skiver . Varm smørret i en gryde og lad løgene gyldne heri. Kom nyrerne ved og lad dem svitse med, for svag varme i 5 min. Tilsæt svampene, drys melet over og hæld rødvinen i. Lad det hele snurre for svag varme i 10 min. De sidste 5 min. koger peberfrugt og oliven med.

Smag til med salt og peber, og drys med finthakket persille.

Hertil passer kartoffelmos eller ris.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (5 stemmer)
Siden er blevet set 2.611 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her