2 lammenyrer
½ l kærnemælk
250 g kantareller eller champion
8 skalotteløg
2 røde peberfrugter
3 spsk smør
1 spsk hvedemel
1 dl rødvin
salt
peber
100 g grønne pimentofyldte oliven
1 bundt persille
Fjern hinder og overflødigt fedt fra nyrerne og vask dem godt. Læg dem i en skål, overhæld dem med kærnemælken og lad dem vande ud i 2-3 timer.
Rens svampene og skær dem i ganske tynde skiver . Skalotteløgene pilles og halveres. Peberfrugterne skylles, udkernes og skæres i strimler.
Tag nyrerne op af mælken. Tør dem grundigt og skær dem i tynde skiver . Varm smørret i en gryde og lad løgene gyldne heri. Kom nyrerne ved og lad dem svitse med, for svag varme i 5 min. Tilsæt svampene, drys melet over og hæld rødvinen i. Lad det hele snurre for svag varme i 10 min. De sidste 5 min. koger peberfrugt og oliven med.
Smag til med salt og peber, og drys med finthakket persille.
Hertil passer kartoffelmos eller ris.