Logo

Røget hellefisk med pastasalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

300 g røget hellefisk
400 g kogte pasta penne
50 g rosiner
1 fed hvidløg
50 g pinjekerner
50 g hakkede fennikelblade
2 ½ dl mayonnaise
salatblade

Røget hellefisk hakkes groft. Bland mayonnaise med hakkede fennikelblade og knust hvidløg. Smag til med krydderier. Hæld blandingen over pastapennene. Tilsæt rosiner, piniekerner og røget hellefisk. Retten afkøles i ca. 1 time.
Anrettes på salatblade på en tallerken. Pynt med citronbåde.

Serveres med flûtes.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.605 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her