Logo

Røget hellefisk med julesalat og æble-nøddesalat

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Røget hellefisk med julesalat og æble-nøddesalat

3 tsk dijon sennep

4 spsk olie

Saft af ½ citron

3 tsk honning

2 hoveder julesalat

4 tsk alm. sennep

1,5 dl ymer eller cremefraiche

salt og peber

1 stort æble

50 g hasselnødder

4 skiver røget hellefisk pr. person

Friske kviste af dild eller kørvel

 

Hellefisken smøres med sennep på skindsiden og drysses med salt og peber. Skindsiden lægges i -rugkernemelet – da de kun skal steges på skindsiden, skal de kun have på denne, så mister de ikke så meget saft – og brunes i smør på en pande.

Læg låg over, når de er brunet.

Varmen fra panden gør, at fisken bliver stegt helt igennem. 

Peberfrugterne skæres i små tern og champignon skæres i skiver.

De steges i olie på en pande.

Fløde og mælk jævnes med en smørbolle og smages til med sennep, salt og peber.

Anret fisken på grønsagsbunden og servér med sennepssauce.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.721 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Når du skal lave mad, hvad bruger du så?
Effektiv reklame - klik her