3 tsk dijon sennep
4 spsk olie
Saft af ½ citron
3 tsk honning
2 hoveder julesalat
4 tsk alm. sennep
1,5 dl ymer eller cremefraiche
salt og peber
1 stort æble
50 g hasselnødder
4 skiver røget hellefisk pr. person
Friske kviste af dild eller kørvel
Hellefisken smøres med sennep på skindsiden og drysses med salt og peber. Skindsiden lægges i -rugkernemelet – da de kun skal steges på skindsiden, skal de kun have på denne, så mister de ikke så meget saft – og brunes i smør på en pande.
Læg låg over, når de er brunet.
Varmen fra panden gør, at fisken bliver stegt helt igennem.
Peberfrugterne skæres i små tern og champignon skæres i skiver.
De steges i olie på en pande.
Fløde og mælk jævnes med en smørbolle og smages til med sennep, salt og peber.
Anret fisken på grønsagsbunden og servér med sennepssauce.