Logo

Porre-tomatsuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Porre-tomatsuppe

1 løg

5 porrer med toppe

3 spsk smør eller margarine

1 kg meget modne tomater

salt og peber

1,5 l Grundsuppe - se Tillæg eller 4-5 bouillonterninger

2 peberfrugter

1 ds majs

2 dl fløde

Tilbehør: brød og ost

*

Skær løg og porrer med top i tynde skiver og svits det godt i smør eller margarine, men lad det ikke tage farve.

Kom de ituskårne tomater ned i gryden og tilsæt lidt salt og peber.

Rør forsigtigt i det i 10-15 minutter og spæd med suppen eller 1,5 l kogende vand, tilsat bouillonterninger.

Lad det koge sagte i 30-40 minutter.

Passer suppen over i en anden gryde og tilsæt tynde strimler af peberfrugt og de afdryppede majs.

Lad det snurre i endnu 5 minutter og rør fløden i.

Smag tilmed salt og peber og varm suppen igennem, men lad den ikke komme i kog. Server brød, smør og ost til.

Madopskrift billede

Porregodt 

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 2.879 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Danmarks søer og åer er forurenede, gør Magnus Heunicke nok?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her