Logo

Penna Kringle

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
300 g hvedemel
200 g smør/ margarine
2 spsk sukker
2 æg
50 g gær
 
Fyld 1:
Remonce (smør og sukker pisket kraftigt til skum)
Snittede hasselnødder
Hakket chokolade
 
Fyld 2:
Brun farin
smør
kanel
 
Smør og sukker smuldres, æg og gær tilsættes, dernæst hvedemel (kom ikke alt melet i på en gang, start med halvdelen og kom dernæst resten lidt efter lidt i).
Ælt det godt sammen til dejen bliver lind.
Hæv i 30 minutter.
Deles i lige store klumper, rulles ud i aflange plader på 15 cm og 3 mm
tykke, brug rigeligt med hvedemel på bordet.
Læg fyldet i midten, enten fyld 1 eller 2 eller lidt af hver. Luk og lad hæve i 1-4 timer.
Pensl med æg og drys med perlesukker og/eller nødder.
Bages ved 200ºC til de er gyldne, ca. 30 min..
 
Tips: Kan også stilles i køleskabet i op til 2 døgn hvis det er nødvendigt at lave den på forhånd.  

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.548 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her