Logo

Coconut cream pie

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Dej:
2 ½ dl hvedemel
100 g smør
1 æggeblomme
1 spsk vand
Fyld:
3 æg
125 g smør
4 dl kokosmel
1 tsk vaniljesukker
1 ¼ dl hvedemel

Kom hvedemel og fedtstof i en køkkenmaskine, tilsæt æggeblommen og vand og kør det hele til en smidig dej.
Kør dog ikke længere end nødvendigt.
Tag piedejen og læg den i en pieform, ca. 23 cm i diameter.
Tryk dejen ud med melede fingerspidser.
Form kanten så den bliver bølget, med hjælp af pege- og tommelfinger. Til fyldet piskes æg og sukker let og luftig.
Smelt fedtstoffet og lad det køle.
Bland kokosmel og vaniljesukker i æggeblandingen.
Bland godt og tilsæt hvedemel.
Rør fedtstoffet i til sidst. Hæld kokosdejen i pieskallen og bag pien ved 175°C i ca 45 min på nederste rille, til den har fået farve.
Lad pien køle, men ikke blive helt kold.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.646 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her