Logo

Porresuppe

Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder

Zuppa di Porri

5 store porrer
50 g smør
2 spsk hvedemel
1 ½ liter klarsuppe (eller grønsagsbouillon eller brodo italiano)
100 g reven pecorino- eller parmesanost
4 skiver landbrød

Porrerne renses, skæres i tynde skiver og brunes i gryden med smørret.
Melet drysses i og der røres rundt.
Bouillonen hældes ved, når melet er blevet lysebrunt.
Når suppen kommer i kog, koges den i ca. 30 minutter over
moderat varme. Smag til med salt og sort peber.
Brødet ristes og suppen serveres over brødet i dybe tallerkener.
Der drysses med pecorino romano eller parmesan.

Facebook
Print denne opskrift (Ctrl + P)
Kamera Print med billeder
Print uden billeder
Opret din egen Kogebog
Klik på den smiley du vil give denne side 
Brugernes vurdering 5,0 (4 stemmer)
Siden er blevet set 1.932 gange - Se og skriv kommentarer herunder.

Kommentarer og debat mellem læsere

Din e-mail bliver ikke vist på sitet.

Afstemning
Hvem bliver vores næste statsminister?
Foreslå nyt svar
Effektiv reklame - klik her